Påskeaften
Etter en bedre frokost med bare oss fem, begynte forberedelsene til kveldens lammestek middag for hele storfamilien. Veldig hyggelig å ta seg tid til å koke egg, lage varm sjokolade med krem og steke rundtstykker.
Vår lammestek blir laget på tradisjonelt vis med hvitløk og fersk rosmarin stukket inn i lammelåret. For å få god kraft til sausen (og god smak til låret) ble lammelåret stekt sammen med gulrøtter, sellerirot, rødløk, hvitløk, purre og rosmarin.
Koselig å samle storfamilien til en bedre påskemiddag. Til forrett serverte vi røkelaks på en seng av ruccola, parmesanost, sitronsaft, pinjekjerner, salt og pepper. Det smakte deilig!
Selve lammelåret ble servert med hjemmelaget potetmos, grønnsaker og en nydelig soppsaus laget fra bunnen.
Mens lammesteken var i ovnen (og husbonden fikset resten) gikk jeg og yngstejenta en tur med min kusine opp til utsikten og ned langs bilveien. Solen varmet og praten gikk. En skikkelig jentetur der vi både sang, balanserte på kantstein og danset "hoppsasa" i joggesko på bar asfalt 💕
Vår lammestek blir laget på tradisjonelt vis med hvitløk og fersk rosmarin stukket inn i lammelåret. For å få god kraft til sausen (og god smak til låret) ble lammelåret stekt sammen med gulrøtter, sellerirot, rødløk, hvitløk, purre og rosmarin.
Koselig å samle storfamilien til en bedre påskemiddag. Til forrett serverte vi røkelaks på en seng av ruccola, parmesanost, sitronsaft, pinjekjerner, salt og pepper. Det smakte deilig!
Selve lammelåret ble servert med hjemmelaget potetmos, grønnsaker og en nydelig soppsaus laget fra bunnen.
![]() |
En annen kusine ankom selskapet med påskehårbånd 💕 |
Kommentarer
Legg inn en kommentar