Foredrag og boksalg på KRIK familieleir

Jeg var veldig spent da jeg kjørte til Sagavoll folkehøyskole i går morges. Jeg hadde kun hatt messengerkontakt med Martin Ytreland, og nå skulle jeg altså snakke om barneoppdragelse og familieliv for 50 småbarnsfamilier. Jeg ble så godt tatt i mot, og jeg fikk god respons fra de som hørte på. To kasser med bøker ble solgt unna etter foredragene, og arrangørene ville også ha en ekstra kasse med bøker til videre salg. Veldig morsomt å kunne fortelle bakgrunnen for at boka var klar nettopp til denne KRIK familieleiren: Da Martin tok kontakt med meg i januar i år for å høre om jeg ville komme å holde foredrag, så skrev han "Du kan jo ta med den boka du har skrevet.." Jeg begynte å tenke på heftet som jeg har skrevet som diakon i forhold til asylsøkere, men det ante meg jo at det ikke var det han mente. Men ideén var sådd...kanskje jeg skulle samle flere av JK tekstene som jeg har skrevet siden 2011 i et hefte? Jeg ble tipset om grafisk designer Kristin Person av Eilev Erikstein, og så var jeg igang. Heftet ble til et litt større bokprosjekt, og i dag var dagen kommet. Så takknemlig for mottakkelsen og alle de fine unge familiene i Gvarv 💕. Mer om boka "Familieliv- gleden ligger i kontrastene" HER.



Har begynt å plukke inn peoner til boklanseringsfesten 07.07.2017 kl 17:00 🥀

Kommentarer

  1. Tusen takk for besøket! Vi er så glade for at du kom til oss på Gvarv, og at det blei bok vi kan dele videre - og ta med oss i samtaler rundt bordet både nå og gjennom året! Håper lanseringsdagen er herlig :) Delte blogginnlegget ditt, håper det er ok. Takknemlig hilsen Liv Merete Rønning i KRIK familiesommer Sagavoll :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk <3 Lanseringsfesten ble fantastisk! Veldig hyggelig at du delte innlegget. Jeg er også veldig takknemlig for gårsdagen i Gvarv. Ønsker dere alt godt!

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

12 bordvers på en terning

Diktsamling - Liv Nordhaug

Ungdommer i kirken