Bergen og Connected 19

For å begynne med slutten, så inntok jeg dette nydelige måltidet på Haukeliseter fjellstue nå sist søndag: Reinsdyrskarv med potetpuré.
Glitrende sol over Haukelifjell fikk vi også. Det er en del timer i bil, men denne helgen opplevde vi at det var vel verdt timene over fjellet tur/retur Bergen. Naturopplevelser, være sammen med slekt i Bergen, deltakelse på Connected 19 studentkonferansen til NMS samt at jentene fikk "shoppet" og gått på kino. Herlig å kjenne litt på vårstemningen på vestlandet og ikke minst være i urbane strøk. Vi kjørte nær sagt gjennom 4 årstider over haukelifjell og var gjennom både full vinter og grønne plener med krokus og snøklokker. Herlig!
Hvis du henger med helt nederst i innlegget vil du få lese om Connect som er noe skikkelig fint som spirer og gror i NMS.
Her kommer først noen utvalgte bilder fra helgen:








Ventetiden på Gjermundshamn Ferjekai gjorde at vi oppdaget denne perlen av et sted!


Omgivelsene rundt Sjoldabukten der vi bodde i helgen.


Gåsunger!






Fløybanen









Som prosjektleder i NMS Telemark er det viktig for meg å bli kjent med hva som spirer og gror i organisasjonen. Connect er nettopp en slik spire. Mange av de tidligere studentene på Connect linjen på Hald flytter til storbyer som Oslo, Bergen og Trondheim for å studere. Her finner de sammen i et fellesskap som er engasjert i NMS sitt arbeid. De siste årene har disse studentene arrangert Connected konferanser som samler studenter fra flere byer. I år ble det arrangert i Bergen og tema var "Takknemlighet". Svært interessante foredrag, fine folk og viktig tema. Dette gav inspirasjon til å få til noe tilsvarende i Telemark! Ikke minst fikk jeg bli kjent med flotte kollegaer i NMS denne helgen. OG foredraget av pendlermisjonær i Etiopia Marit Breen på Litteraturhuset i Bergen på selve kvinnedagen var både tankevekkende og bra.


Lunsj på Connected19 konferansen i regi av NMS

Foredrag av misjonær  Marit Breen på Litteraturhuset i Bergen

Hva kan skje når "kvinner slipper til" i Etiopia? På selveste kvinnedagen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

12 bordvers på en terning

Diktsamling - Liv Nordhaug

Ungdommer i kirken